Endoscopic stenting of post-operative biliary strictures - Uğur YILMAZ,; Burhan ŞAHİN,; Sedat BOYACIOĞLU,; Ülkü DAĞLI,; Yasemin KOŞAR,; Çağlar BAYSAL,; Turan CUMHUR, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-