Intestinal Lymphangiectasia due to Recurrent Giardiasis - Gürol ÖKSÜZOĞLU; Yusuf BAYRAKTAR; İbrahim HAZNEDAROĞLU and Berna GÖKER and Bedri UZUNALİMOĞLU and Burhan KAYHAN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-