THE COLON CLEANING WITH LAVORAL PEG BALAREEL ELECTROLYTE SOLUTION - Ali ÖZDEN; Şafak ŞALVARLI; Serdar AKYAR; Hülya ÇETİNKAYA and Çetin ATASOY and Nazım ERGÜN and Kadir BAHAR and Cihan YURDAYDIN and Yasemin YAVUZ and Özden UZUNALİMOĞLU (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-