UPPER GASTROINTESTINAL TRACT BLEEDINGS (EVALUATION OF 69 PATIENTS) - Vedat GÖRAL; Yemliha DOĞAN; Sami KARTI; Vahit YÜKSELEN; Halil DEĞERTEKİN and Fikri CANORUÇ (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-