Endogenous Digoxin Like Immunoreactive Substances - Hakan BOZKAYA; Hülya ÇETİNKAYA and Yusuf UZUN and Eralp TUTKAK and Ali Reşit BEYLER and Özden UZUNALİMOĞLU and Abdülkadir DÖKMECİ (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-