MEDICAL MANAGEMENT OF BILE PERITONITIS - Kadir BAHAR; Eyüp SELVİ and Hülya ÇETİNKAYA and Ali Reşit BEYLER and A. Kadir DÖKMECİ and Nihat SİPAHİ and Özden UZUNALİMOĞLU (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-