Anadoluda anne ve bebeklerinde Helikobakter pilori enfeksiyonu - Selda HIZEL; Ali ÖZDEN; Fatoş TANZER; Üçler KISA; Emine DİBEK MISIRLIOĞLU and Derya BÜYÜKKAYHAN and Özgül KISA (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-