Zinc Status and Oral Zinc Tolerance Test in Alcoholic and Non-Alcoholic Cirrhosis - Selim KARAYALÇIN; Ayten ARCASOY; Hülya ÇETİNKAYA and Özden UZUNALİMOĞLU (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-