İntraabdominal tüberküloz olgularımızın klinik özellikleri - A. Remzi DALAY; Oya UYGUR BAYRAMİÇLİ and Füsun KONUKSAL and Nihat AKBAYIR and Mehmet SÖKMEN and Oya ÖVÜNÇ (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-