Karaciğer hücreli karsinomalarda p53 ekspresyonunun immünohistokimyasal olarak belirlenmesi - Mustafa TUNÇ; Tekinalp GELEN; Gülay ÖZBİLİM and Özlem ELPEK and Mehmet ÖĞÜŞ and Figen SARGIN and İnci SÜLEYMANLAR (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-