Renal transplant alıcılarında üst gastrointestinal sistem bulguları ve helikobakter pilori sıklığı - Mete ÖZDOĞAN; Orhan ÖZGÜR; Sedat BOYACIOĞLU; Gürden GÜR; Beyhan DEMİRHAN and Hasan TELATAR and Mehmet HABERAL (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-