Sıçanlarda stres ülseri profilaksisinde düşük molekül ağırlıklı heparin (LMHW) (fraxparine)’in etkisinin histolojik olarak incelenmesi - Naciye İŞBİL and Semiha NOYAN and Kasım ÖZLÜK (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-