Non-alkolik karaciğer sirozunda demiyelinizan periferik polinöropati sıklığı - Hakkı KAHRAMAN; Ülkü YALÇINTAŞ; Nadir KAYA; Musa K. Onar; Levent ALTINTOP; Arif COŞAR; Kuddusi CENGİZ (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-